Christel Kvant föreläser tisdag 15 mars

Christel Kvant, författare, journalist och fotograf med inriktning på trädgård, föreläser om biologisk mångfald tisdagen den 15 mars. I radhusträdgården, villatomten och till och med på balkongen går det att skapa trivsamma miljöer för insekter och fåglar. Christel berättar vad du kan göra för att öka den biologiska mångfalden i din egen täppa och bidra till en klimatsmartare värld. Välkommen till föreläsningen på Helsingborgs stadsbibliotek kl 18:00. Det är fri entré. Foto: Christel Kvant

 • Ewa Sylegård

  Tack för en bra förläsning Christel!
  Det var väldigt roligt att känna igen sig och få både veta att man gör en hel del rätt och samtidigt få nya tips!
  Jag lärde mig att jag har bin med kort snabel i min trädgård och fick tipset att hålla ned på antalet kronblad när jag letar nya plantor för min trädgård. Jag tror även jag ska ge zinniorna en ny chans i år.
  Ser fram emot att få ta del av bloggens inlägg.

  • Eva Sunnerås

   Härligt att du fick några tips, Ewa. Du är välkommen att bidra till bloggen med fler kommentarer, frågor och bilder, kanske på hur zinniorna utvecklas? 🙂 Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *