Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Hasse söker barn till odlingsprogram

Nu är det dags för barnen att få sitt egna odlingsprogram. Nyfikna, lekfulla barn som gillar att gräva i jorden, äta grönsaker och sjunga sökes till nytt program på SVT. Och programledare är ingen mindre än Hasse "Kvinnaböske" Andersson.

Till Kvällsposten säger Hasse Andersson att för att ha glädje av programmet ”Hasses trädgård” krävs det inte att man har en egen trädgård.

– Man kan ju ha lite jordgubbsplantor i en kruka på balkongen, eller odla krasse och örter på fönsterbrädet. Det finns massor av barn som inte har en trädgård, men man behöver inte ha en trädgård för att odla, säger Hasse.

Syftet är att slå ett slag för det som växer och gror och lära barn att vara rädda om naturen och allt levande. ”Hasses trädgård” spelas in i Skåne i sommar och uttaggningen av barn i åldern görs den 2 april. Intresserade kan mejla lottamalmcasting@gmail.com

Läs mer i Kvällsposten här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 • Tuva westlund nilsson
  Jag vill lära mer om plantera och ha jätte kul jag har varit med i skavlan jr också
 • Linea
  Hej Jag älskar att plantera i trädgårdar och framförallt att vara ute.Vill så gärna vara med i TV programmet .älskar och sjunga jag går på kören.
  • Eva Sunnerås
   Hej Linnea! Va roligt att höra att höra att du verkligen gillar att vara ute och plantera. :-) Det var förra året som förfrågan om intresserade barn gick ut och vi bloggade om det. Tror inte det är möjligt att komma med i programmet nu. Men du kan ju alltid mejla den person som var kontaktperson förra våren och fråga. Mejla: lottamalmcasting@gmail.com Det kanske dyker upp fler liknande chanser. Lycka till! mvh/Eva, kommunikatör
 • Milton Martinsson
  Milton vill gärna sjunga och trolla och pratar mycket. Milton är 6 år och alltid glad. Vi som skriver farmor o farfar. Hälsningar Inga-lill o Conny Martinsson
  • Eva Sunnerås
   Hej Inga-Lill o Conny! Låter som att ni borde hjälpa Milton att söka till uttagningen den 2 april. Ni kan mejla den som håller i uttagningen: lottamalmcasting@gmail.com Lycka till Milton!