Fortsatt liv i täppan

Projektet för ökad biologisk mångfald i villaträdgårdar är avslutat. Men bloggen Mera liv i täppan finns kvar för att fortsätta inspirera och sprida kunskap bland er som vill göra skillnad. Ladda gärna ned broschyren Så får du en levande trädgård. Tack för ditt engagemang!

Uppdatering 2017: Det känns lite vemodigt att vi har avslutat projektet ökad biologisk mångfald i villaträdgårdar, som genomfördes 2016. Slutrapporten till Region Skåne, som betalar ut medel till projektet från miljövårdsfonden, är inskickad och liten pust hörs här på kontoret på avdelningen för hållbar stadsplanering på stadsbyggnadsförvaltningen. Skönt att vi har gått i mål men samtidigt lite vemodigt att inse att nu ska vi inte arbeta mer med detta roliga och viktiga projekt.

Bloggen Mera liv i täppan finns kvar som källa till inspiration och kunskap. Livet i trädgården och det härliga arbete det medför rullar som bekant på året runt, år efter år och inläggen här på bloggen blir därför inte inaktuella. Broschyren Så får du en levande träd gård med konkreta och enkla tips kan du även i fortsättningen ladda ned här  Tipsa gärna vänner och grannar om broschyren!

Vi har mött så mycket engagemang och vilja att göra skillnad. Med denna respons i åtanke är vi säkra på att många av er som följt bloggen fortsätter att bidra till den biologiska mångfalden även i fortsättningen. Tusen tack för att du skapar mer liv i din täppa!

Hoppas vi alla får höra mycket humlesurr i vår.

Karolina Nilsen, projektledare

Eva Sunnerås, kommunikatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *