Tävling – vinn skrytskyltar!

  skyltInsekterweb Nu är vi som arbetar med bloggen Mera liv i täppan tillbaka efter semestern. Vi firar sensommarens prakt med en ny fototävling. Mejla en bild på livet i din täppa så har du chans att vinna en fin skylt som visar hur du gynnar den biologiska mångfalden. Du kan tävla i kategorierna Insekter, Fjärilar, Igelkott, Bad & Bar samt Levande täppa.

Din eller dina tävlingsbild/-er ska alltså vara motiv från din trädgård där insekter, fjärilar och fåglar hittar mat (t ex blomsterrabatt), och vatten för insekter och fåglar att svalka sig i eller dricka, en plats där igelkottar kan hitta skyddat bo (t ex en lövhög) eller annat som visar din levande och prunkande trädgård. Det är på dessa ställen du sedan placerar skrytskylten om du vinner och inspirerar på så sätt andra att göra sina trädgårdar lockande för pollinatörer, djur och fåglar.

Mejla dina tävlingsbilder med några rader om vilken kategori/-er du deltar i senast den 25 september till miljobyran@helsingborg.se  Skriv ”tävling Mera liv i täppan” i ämnesraden.

Lycka till!

skyltbadbarweb

skyltfjärilarweb

skyltigelkottweb

skyltlevandewebb

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *